marți, 17 iulie 2012

Bijuterii cu suflet

Ne bucuram sa descoperim oameni cu suflet si dorinta sa ajute. Patricia Corcoveanu, o talentata mamica in mestesugirea bijuteriilor s-a alaturat Asociatie Maini Unite si impreuna cu alte fete creative au hotarat ca o parte din bijuteriile create de ele sa fie vandute in scop caritabil.

O bijuterie hand made iti ofera unicitate, farmec, originalitate si coloreaza griul din povestea urbana. Insa aceste bijuterii iti pot da si nobletea de a oferi un ajutor acolo unde e nevoie. Banii adunati din vanzarea produselor vor merge catre Asociatia Maini Unite din Sibiu - din dragoste pentru copii si vor contribui la indeplinirea proiectelor asociatiei (achizitionarea unui secventiator ADN pentru Spitalul de Pediatrie Sibiu, ajutorarea copiilor ce au nevoie de bani pentru efectuarea de tratamente si interventii chirurgicale, dar si pentru crearea unui centru de alaptare cu materiale informative adecvate). Mana de la mana am putut indeplini vise si povestea vrem sa mearga mai departe! 
Fii hand-made, da o mana de ajutor! Pentru mai multe informatii despre proiectele Maini Unite viziteaza http://mainiunite.blogspot.ro/ Doneaza in contul asociatie RO37 RZBR 0000 0600 1456 4956 Raiffeisen Bank – Ag.Brukenthal Sibiu
Mâini Unitemainiunite.blogspot.ro



Albumul poate fi gasit aici si va invitam sa achizitionati o frumoasa bijuterie, pe care sa o purtati cu multa dragoste!

Multumim tuturor creatoarelor de bijuterii ce au donat asemenea minunatii, din dragoste pentru copii si pentru frumos!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu