marți, 9 aprilie 2013

Maini Unite pentru Parcul Sub Arini - din dragoste pentru copii

In urma cu 2 ani, de la o discutie intre mamici pe retelele de socializare a luat nastere petitia Leagane in parc pentru bebelusi. Discutia de atunci s-a transformat dintr-o nevoie intr-un proiect, un parc frumos si sanatos, un parc pe care fiecare copil il merita.

Asociatia Maini Unite-din dragoste pentru copii participa si anul acesta la Semimaratonul organizat de Fundatia Comunitara Sibiu, in data de 25 mai. Cauza pentru care alergam este Maini Unite pentru Parcul Sub Arini. Noi ne propunem prin acest proiect amenajarea si modernizarea spatiului de joaca pentru a beneficia cat mai multi copii, desfasurarea activitatilor recreative in conditii optime si incurajarea socializarii in aer liber a copiilor si a parintilor deopotriva, dar si a tuturor celor ce aleg sa se plimbe in Parcul Sub Arini. Prin acest proiect copiii sibieni vor beneficia de un loc de joaca amenajat frumos si sanatos, dar vor avea si posibilitatea sa participe la intretinerea lui. Mai multe detalii despre proiectul nostru aici.


Siguranta, sanatate, bucurie, natura, sta in puterea noastra ca si comunitate sa ne implicam pentru binele copiilor nostri! Sa avem grija de locurile copilariei!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu